Virustilanteen vuoksi tapaamme asiakkaat alkuun ulkona ja huolehdimme turvaväleistä.

Teksti: Katja Hedberg

Hyviä uutisia! Aloitamme Puijolan Mahkussa ja Aggredissa jälleen asiakkaiden henkilökohtaisen tapaamisen.

Noudatamme hallituksen antamia ohjeita ja rajoituksia koronaviruksen varalta, ja tapaamme asiakkaita aluksi ulkotiloissa. Huolehdimme tapaamisissa myös turvaväleistä.

Mahkussa teemme työtä rikostaustaisten ja heidän läheistensä kanssa. Koordinaattori Tanja Turuselta ja ohjaaja Tanja Hynyseltä voi varata tapaamisaikoja puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla, WhatsApp-viestillä tai Facebookissa: @tukikeskusmahku

Normaaliin aukioloon palaamme syksyllä, jos se onnistuu virustilanteen puolesta.

”Puramme etätyötämme varovasti, ja alkuun tapaamme asiakkaita tiistaisin ja torstaisin”, Turunen kertoo.

Mahkun suositut ryhmätoiminnat käynnistyvät myös kesäkuun alussa – ellei virustilanteessa tule muutosta.

”Asiakkaat odottavat kovasti kesäpelejämme. Ulkoliikuntapaikkojen avauduttua pääsemme toivottavasti pelaamaan lajeja, joissa voimme välttää lähikontakteja. Ryhmätoiminnot ovat ulkona tiistaisin ja torstaisin pienryhminä ja turvavälein.”

Aggredissa kohtaamme asiakkaita, jotka ovat ajautuneet väkivaltaisiin tekoihin kodin ulkopuolella. Myös Aggredin asiakkaat tapaamme aluksi pelkästään ulkotiloissa.

Tapaamisesta voi sopia ottamalla yhteyttä väkivaltatyön asiantuntijoihin Arja Airaksiseen ja Pasi Raatikaiseen puhelimitse, sähköpostilla tai Facebookissa yksityisviestillä osoitteessa @aggredikuopio.

Normaaliin aukioloon palaamme Mahkussa, Aggredissa sekä Puijolan muissa yksiköissä Kompassilla, Tyttöjen Talolla ja Avain-asumisneuvonnassa syksyllä, kun se on virustilanteen puolesta mahdollista.