Kuopion Setlementti Puijola hakee viestintäpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Tässä pestissä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä. Puijolassa on noin 80 työntekijää, ja työmme kirjo on laaja sekä monipuolinen. Se ulottuu alakoululaisten iltapäiväkerhojen luotsaamisesta kansainvälisyystyöhön, seksuaalikasvatukseen, vastaanottokeskustoimintaan sekä työhön väkivaltarikollisten kanssa.

Tavoitteemme on työmme kautta ottaa kantaa ja vaikuttaa niin lähiyhteisöömme kuin koko yhteiskuntaan. Poliittisesti ja uskonnollisesti olemme sitoutumattomia. Olemme osa setlementtiliikettä, joka yli sadan vuoden ajan on mahdollistanut vuoropuhelua eri tahojen ja eri näkökulmien välillä. Haluamme olla ajan hermolla ja luoda yhteiskuntaa, joka on syrjimätön ja yhdenvertainen.

Puijolan viestintäpäällikkönä pääset tukemaan työtämme ja osaltasi toteuttamaan tavoitettamme. Viestintämme on suunnitelmallista, avointa ja luotettavaa, mutta myös rohkeaa, uutta luovaa ja vaikuttavaa.

Olet etsimämme viestintäpäällikkö, jos sinulta syntyy yhtä luotettavasti hyvä uutisteksti, reportaasi kuin mediatiedote. Kuvitat juttusi hyvällä ammattitaidolla. Ennen muuta oivallat nopeasti, millaista viestintää eri työmuotomme tarvitsevat, ja kenelle viesti pitää suunnata.

Vastaat Puijolan päivittäisviestinnästä, viestinnän suunnittelusta ja pidät Puijolan työn tiiviisti mukana ja näkyvillä viestinnän muuttuvassa toimintakentässä.

Vastaat Puijolan verkkosivuston ja sosiaalisen median sisällöstä ja kehittämisestä. Tunnistat uutisen, ja sen myötä yhteistyösi niin paikallisen kuin valtakunnallisen median kanssa on säännöllistä ja luontevaa. Pidät aktiivisesti yhteyttä myös laajaan yhteistyökumppaneittemme verkostoon.

Vaikka meillä Puijolassa on aina tehty tiivistä tiimityötä, viestintäpäällikkönä sinulla täytyy olla kykyä myös itsenäiseen työntekoon ja ideointiin. Hahmotat nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja näet niiden viestinnällisen arvon.

Odotamme sinulta hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Verkkosivumme tehdään WordPress-alustalla, jonka hallinta on edellytys tehtävässäsi menestymiselle. Arvostamme taitto- ja kuvankäsittelyn ohjelmien sekä videoiden editointiohjelmien hallintaa.

Olemme mukana kansainvälisissä hankkeissa, ja siksi tarvitset työssäsi englannin kieltä. Muun kielitaidon laskemme eduksi.

Toivomme, että sinulla on näyttöä sekä kokemusta vaikuttamis- ja markkinointiviestinnästä sekä viestintäalan koulutus tai pitkä kokemus alalta. Tehtäväsi on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta edellyttää valmiutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön.

Tehtävään sisältyy kuuden kuukauden koeaika.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon, työnäytteiden ja palkkatoiveen kera osoitteeseen eija.teerineva@puijola.net

Haku tehtävään päättyy 21.8. Toivomme, että uusi viestintäpäällikkö on mukana työssämme mahdollisimman nopeasti. Siksi aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Puijolan toiminnanjohtaja Eija Teerineva keskiviikkona 10.8. klo 13-15 sekä tiistaina 16.8. klo 13-15 puhelimitse: 044 787 2880.