Kari Angeria (YTM, MBA) on valittu Kuopion Setlementti Puijolan uudeksi viestintäpäälliköksi. Angeria aloitti tehtävässä 5.9.2022. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. Iisalmen Sanomien päätoimittajana ja lehtiryhmäpäällikkönä Ylä-Savossa.
– Osallistava ja vuorovaikutuksellinen viestintä on entistä merkityksellisempää järjestötyössä. Mahtavaa saada tiimiin Kari Angeria, sanoo Puijolan toiminnanjohtaja Eija Teerineva.
– On todella innostavaa päästä auttamaan Puijolaa saamaan äänensä kuuluviin entistä paremmin. 14 vuoden media-alan kokemus tuo näkemystä myös järjestöviestintään, Angeria sanoo.

Kuopion Setlementti Puijolassa on noin 80 työntekijää ja sillä on toimintaa monilla eri elämän osa-alueilla. Työ ulottuu alakoululaisten iltapäiväkerhojen luotsaamisesta kansainvälisyystyöhön, seksuaalikasvatukseen, vastaanottokeskustoimintaan sekä työhön väkivaltarikollisten kanssa. Puijola mm. tukee vapautuvia vankeja ja heidän läheisiään, antaa asumisneuvontaa ja auttaa maahanmuuttajia löytämään työpaikkoja.

Setlementtiliike on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton monialajärjestö. Järjestö edistää ihmisten välistä vuoropuhelua ja haluaa kulkea ihmisten rinnalla erilaisissa elämänvaiheissa.

Lisätietoja
Eija Teerineva
Toiminnanjohtaja
044 – 787 2880

Kari Angeria
Viestintäpäällikkö
044 – 741 6279