Kari Angeria

JuJu Dancen 15–17-vuotiaiden nuorten tanssiryhmä Show Dream Team aikoo matkata maailmalle tekemänsä kalenterin tuotoilla.

  • Nuoret ovat hoitaneet homman alusta loppuun. He kilpailuttivat kalentereita tekevät yritykset, ottivat ja valitsivat kuvat sekä myyvät kalenterit. Kalentereiden tuotot menevät suoraan ulkomaan matkaan, Juju Dancen johtaja Johanna Luomala sanoo.
  • Mietimme, miten voisimme kerätä rahaa Barcelonan kisareissua varten. Tulimme pohdinnassa siihen tulokseen, että olisi mukava myydä jotain, jonka valmistuksessa voisimme olla mukana, ja että tuote olisi juuri meidän näköinen, sanovat Show Dream Teamin Peppi Timoskainen ja Viivi Pieviläinen.

Kalenteri tulee myyntiin marraskuun ensimmäisellä viikolla. Kalenteria myy myös 14–16-vuotiaiden tanssiryhmä Team Felida.

  • Kalenteri maksaa 12 euroa ja tuotto menee nuorten urheilijoiden tukemiseen. Rahalla saat omalle seinällesi tanssintäyteisen kuvan joka kuukaudelle, Timoskainen ja Pieviläinen sanovat.

Kalenteri tulee myöhemmin myyntiin verkkokauppaan, mutta sitä voi myös ennakkotilata laittamalla sähköpostia jujudanceposti@puijola.net. Show Dream Team – tanssiryhmässä ei ole aikuista ohjaamassa, vaan ryhmä organisoituu itse ja Timoskainen tekee koreografiat.  Timoskainen on mm. voittanut junioreiden modernin tanssin MM-kultaa pienryhmässä. Ryhmän tähtäimessä siintää Barcelonassa pääsiäisenä 2023 järjestettävä InternationalDanceAwards – tapahtuma. Se on vuosittain järjestävä tanssitapahtuma ja -kilpailu, jonne osallistuu ryhmiä ympäri maailmaa. Tapahtumaan voi osallistua monenlaisilla tanssiryhmillä. Ammattiraati valitsee voittajat.

  • Show Dream Team osallistuu kahdella esityksellä. Toinen on ”Taakka”, joka on nykytanssia ja toinen on ”Tired to be played”, joka on showtanssia. Team Felidan esityksen nimi on ”Are you safe” ja sen tyylisuunta on nykytanssi, Luomala sanoo.
  • Kevään kansainvälinen kisareissu on hyvä ja harvinainen mahdollisuus päästä näyttämään suomalaista osaamistamme, Timoskainen ja Pieviläinen sanovat.

Show Dream Team valittiin vähän aikaa sitten Valio Akatemian stipendiaatiksi. 750 euron stipendi luovutetaan 7.12 Lapinlahdella. Show Dream Team esiintyy mm. Pohjois-Savon urheilugaalassa tammikuussa 2023. Juju Dancen ryhmät esiintyvät tilauksesta.

  • Tanssimisessa parasta on ystävät, yhdessä tekeminen ja uuden oppiminen. On myös antoisaa päästä haastamaan itseään ja saavuttaa tavoitteensa, Timoskainen ja Pieviläinen sanovat.
  • JujuDancessa taas parasta on avoin ja hyväksyvä ilmapiiri. Kaikille luodaan mahdollisuus nauttia tanssimisesta!

JuJu Dancen kisakausi

12.11 Tampereella Dance & Show

3.12 Mäntyharjulla ”My moves”

10.12. Kuopiossa Joulunäytös (Kulttuuriareena 44) klo 14.00 ja klo 17.00.

Juju Dance on mukana Kuopiossa järjestettävässä Polkuja- koreografiakilpailussa 27-28.1.2023. Tapahtumaan osallistuu tuhansia tanssijoita ympäri Suomen. Päätapahtuma on Kuopion Musiikkikeskuksella.

Juju Dance on tanssikoulu, joka tarjoaa tanssitunteja kaikenikäisille ja taitoisille ihmisille. Juju Dancella tärkeintä on yhteisöllisyys ja yhteisen tilan luominen. Toiminta tiivistyy kolmeen sanaan; tunne, taito ja tekniikka.

  • Juju Dancen kalenteri