Kuopion Setlementti Puijola ry tarjoaa asumisneuvontaa Kuopiossa kaupungin kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen mukaisesti. Asumisneuvontatyötä Puijolassa on tehty Ara rahoitteisesti jo vuodesta 2016 alkaen. Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme kolmatta asumisneuvojaa.

Kuopion asumisneuvonnassa teemme työtä asumisen jatkumisen turvaamiseksi ja myös asunnottomuuden poistamiseksi. Palvelu on tarkoitettu kaikille kuopiolaisille asumismuodosta riippumatta.

Etsimme tiimiimme sinua, joka olet oma-aloitteinen ja valmis kohtaamaan eri haastavissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Odotamme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja niin omassa tiimissä kuin moniammatillisissa yhteistyöverkostoissa sekä rohkeutta luoda uusia verkostoja. Toivomme, että kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.  Katsomme eduksi sosiaali- tai terveysalan koulutuksen sekä alan työkokemuksen.  Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja koeaika on 6kk.

Työ on pääosin päivätyötä. Asiakkaiden kanssa tehtävä työ on yksilötyötä, joka tapahtuu asumisneuvonnan toimistolla tai asiakkaan kotona. Asiakkaat tulevat monenlaisista haastavista elämäntilanteista ja työ sisältää paljon palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä. Asiakastyössä autamme ja neuvomme muun muassa vuokravelkatilanteissa, asunnonhaussa, naapuririitatilanteissa, haasteissa huolehtia asunnosta ja taloushaasteissa. Työtehtäviin kuuluvat asiakastyön lisäksi asumisneuvontatyön kehittäminen sekä osallistuminen raportointi ja arviointityöhön. Katsomme eduksi mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Asumisneuvojana pääset kehittämään itseäsi, sekä asumisneuvontatyötä. Saat työhösi, sekä perehtymiseesi vahvan tiimin tuen. Asumisneuvojatutkintoa ei tehtävään edellytetä. Tutkinto on mahdollista suorittaa myöhemmin työnohella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sekä mahdolliset lisäkysymykset osoitteeseen asumisneuvonta@puijola.net.

Lisätietoa tehtävästä antavat Marjut Rantala 050 3520886, Elisa Hämäläinen 050 3394295.

Hakuaika: 16.1.2023- 29.1.2023.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisää tietoa asumisneuvojan työstä löydät www.puijola.net/asumisneuvonta.