Martti Ahtisaari Salamanterit

Salamanterien kerho toimii Martti Ahtisaaren koululla Kuopion Saaristokaupungissa. Kerhon tilat sijaitsevat kakkoskerroksessa koulun valoisassa ja tilavassa kirjastossa.

Välipala nautitaan koulun ruokalassa.

Kerhon päiväohjelma
  • Klo 11 – suunnittelua ja päivän sisällön valmistelua.
  • Klo 12 – ensimmäiset kerholaiset saapuvat, vapaata leikkiä.
  • Klo 13 – välipalalle. Käymme syömässä pienryhmissä porrastetusti.
  • Vapaata leikkiä, liikuntasali, läksyjen tekoa.
  • Klo 15 – jälkeen ulkoilemme, säävaraus.
Teemat

Syyslukukaudella teemoja ovat muun muassa luonto, syksy, isänpäivä, itsenäisyyspäivä ja joulu. Kevätlukukauden teemoja ovat muun muassa luonto, talvi, lumi, ystävänpäivä, laskiainen, kevät, pääsiäinen, vappu ja äitienpäivä. Teemat näkyvät esimerkiksi askartelujen aiheissa.

Muuta
  • Kerran viikossa on lelupäivä, jolloin lapsi voi tuoda kerhoon oman lelunsa.
  • Pidämme myös elokuvapäiviä, jolloin katsomme elokuvia yhdessä.

Yhteystiedot

Martti Ahtisaaren koulu
Lehtoniementie 103
70840 Kuopio
puh. 050 471 6548
kerho.marttiahtisaari(at)puijola.net
Vastuuohjaaja: Samu-Pekka Myrskykari

Vastuuohjaaja

Mirja Hytönen
Samu-Pekka Myrskykari

Hei, olen Samu Myrskykari, Martti Ahtisaaren koulun Salamantereiden kerhon vastuuohjaaja. Olen työskennellyt lasten kanssa neljä vuotta, kokemusta on päiväkodista alakouluun ja yläkouluun. Kaksi vuotta olen työskennellyt lasten iltapäiväkerhoissa. Viime lukukaudella oli vastuuohjaaja Puijolan iltapäiväkerhossa Pitkälahden koululla.

Salamanterit saavat minusta rennon vastuuohjaajan, jolla on hyvä huumori. Olen varma, että kerhostamme tulee loistojuttu. Kaikki liikuntaan liittyvät mahtavat asiat pallopeleistä luontoretkiin ovat minun juttuni. Erityisesti tällaisena digiaikana on tärkeää, että lapset liikkuvat ja viettävät aikaa myös luonnossa.

Lasten osallistaminen on myös minulle tärkeää. Tenavissa lapset saavat myös itse suunnitella tekemistä. Tavoite on, että lukuvuoden aikana jokainen lapsi pääsee ainakin kerran tekemään yhdessä muiden kanssa sitä omaa lempparijuttuaan.