JuJu Dance

Mikä on JuJu Dance?

JuJu Dance on Setlementti Puijolan uutta toimintaa Kuopiossa.

Juju Dancen ydinajatus on, että tanssi ja taide kuuluvat Jokaiselle. JuJun tunneilla jokainen osaa tanssia. JuJun ovet ovatkin avoinna niin tanssimisen juuri aloittavalle kuin pitkälle edistyneille tanssijalle.

JuJussa voi harrastaan tanssia kerran viikossa, tai sitten voi treenata kuudesti viikossa ja tähdätä kilpailuihin – molemmat tavat ovat yhtä arvokkaita.

JuJu Dancen opettajat ovat kokeneita ammattilaisia. Lajien kirjo liikkuu muun muassa hiphopista balettiin ja nykytanssiin sekä jazzista lastentanssiin.

JuJu Dancen tunneilla toteutamme setlementtityön periaatteita. Se tarkoittaa, että meillä tulet kohdatuksi. JuJu on yhteisö, jossa jokainen voi kokea olevansa tärkeä.

JuJu Dancen tanssitunnit ovat eri puolilla Kuopiota Kulttuuriareena 44:lla, Kallaveden lukion salissa, Jynkän Monarilla sekä Puijolan iltapäiväkerhoissa viidellä alakoululla.

JuJun myötä Puijolan luotsaama koululaisten iltapäiväkerho Snellmanin alakoulussa muuttuu tanssipainotteiseksi. Snellmanin Jekut-kerhossa lapset saavat kokeilla tanssin eri lajeja ja tutustua tanssin maailmaan toiminnallisesti tanssin ammattilaisten kanssa.

JuJu on muutakin kuin tanssin monipuolista harjoittelua ja opetusta. JuJu on myös tanssiteatteria, näytöksiä, retkiä sekä tanssi- ja taideleirejä koululaisten loma-aikoina.

Tavoitteemme on kehittää jatkossa JuJun toimintaa niin, että voimme käyttää tanssia ja taidetta asiakkaittemme kanssa Puijolan eri yksiköissä.

Puijolan JuJu Dancen toiminnasta, tanssituntien kirjosta sekä ilmoittautumisista ja tuntien hinnoista voit lukea JuJun verkkosivustolta osoitteesta jujudance.puijola.net

”Joka keho taipuu joraamaan”

Puijolan JuJu Dancen opettajille tanssi on tapa elää ja tapa tarkastella maailmaa. Heidän tunneillaan voi päästää arjesta irti ja nauttia – sillä JuJussa jokainen osaa tanssia.

Saammeko iloisina esitellä Puijolan JuJu Dancen tanssiopettajat: Johanna Luomala, Salla Danjo, Sonja Rönkkö, Julia Kelloniemi, Evgenii Lukin, Peppi Timoskainen, Viivi Pieviläinen ja Oona Hulkkonen.

Yhdelle tanssi merkitsee koko elämää, toiselle tapaa liittyä muihin ihmisiin. Ja yksi sanoo, ettei sellaista kehoa ole, joka ei taipuisi joraamaan.
JuJu Dancessa voit harrastaa tanssia, olitpa aloittelija tai kilpailuihin tähtäävä taituri. JuJun ovet avautuvat kaikille.
JuJun verkkosivuilta näet monipuolisen tarjontamme – hiphopista balettiin, jazzista lockingiin. Ja paljon muuta.
Ilmoittautumisen tunneille voi myös tehdä JuJun verkkosivuilla: jujudance.puijola.net