Seksuaaliterveyden edistäminen

Työmme maahan muuttaneiden kanssa

Teemme työtä kaikenikäisten maahan muuttajaneiden naisten ja tyttöjen kanssa osana kansainvälistä GBV-työtä.

GBV-työssä keskitytään väkivaltaan, joka pohjautuu sukupuoleen. GBV on lyhenne sukupuoleen perustuvasta väkivallasta (Gender-Based Violence).

Näitä väkivallan muotoja ovat muun muassa pakkoavioliitot, väkivalta lähisuhteessa, kunniaan liittyvä väkivalta, häirintä ja ahdistelu, seksuaalinen väkivalta, ihmiskauppa sekä sukuelinten silpominen.

Tarjoamme turvallisen ja luotettavan mahdollisuuden pohtia ja keskustella väkivallan kokemuksista tai sen uhasta yhdessä Puijolan ohjaajien kanssa. Naisilla on mahdollisuus tavata myös muita naisia, jotka ovat samanlaisessa tilanteessa.

Järjestämme yksilöohjausta sekä viikoittaisia ryhmätapaamisia. Women’s Café -ryhmä kokoontuu osoitteessa Kuninkaankatu 26 B 26 maanantaisin klo 16.00-19.00

GBV-työn toteutuksesta Puijolassa vastaa Sanni Mäkinen ja Henriikka Tiihonen. Heidän kanssaan voit pohtia väkivallan kokemusten lisäksi naiseuteen, hyvinvointiin, arkeen sekä vaihtuviin elämäntilanteisiin liittyviä asioita. Sanniin tai Henriikkaan voit ottaa yhteyttä myös, jos kohtaat kohderyhmään mahdollisesti kuuluvia, tukea ja apua tarvitsevia naisia.

Vuosina 2020-2022 toteutamme työtämme maahan muuttaneiden kanssa Sarah- sekä GBV-Tuva-hankkeissa. Lue lisää tästä työstä Hankkeet-sivultamme.

Tiina Hakkarainen
Sanni
Mäkinen

Hankekoordinaattori
Sarah- ja GBV-Tuva-hankkeet
puh. 050 368 8906