Avoimet työpaikat

Etsimme Puijolaan maahanmuuttajien työvalmentajaa

Haluatko tulla tekemään vaikuttavaa asiantuntijatyötä ja valmentaa maahanmuuttajia työelämään?

Valmennamme Setlementti Puijolassa maahanmuuttajataustaisia työnhakijoita. Nyt etsimme kahden työvalmentajan tiimiimme kolmatta osaajaa, joka työskentelee Kuopion lisäksi Varkaudessa.

Työvalmentajat sparraavat maahanmuuttajia löytämään työpaikan avoimilta työmarkkinoilta tai vaihtoehtoisesti vauhdittavat työpolun löytymistä opiskelujen kautta. Asiakkaiksi ohjautuvat maahanmuuttajataustaiset henkilöt, jotka ovat työnhakijoita Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa. Työvalmennus tarkoittaa asiakkaan kannustamista ja tukemista omatoimiseksi työnhakijaksi. Tärkeä osa työvalmennusta on yhteistyö muun muassa yritysten ja oppilaitosten kanssa.

Edellytämme työvalmentajalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyvää paikallista yrityskentän tuntemusta. Arvostamme aiempaa työkokemusta työvalmennuksesta sekä erityisesti kokemusta maahanmuuttajatyöstä. Eduksi on kokemus TE-hallinnon palveluista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä sosiaalisia taitoja, markkinointi- ja verkostoitumistaitoja, monipuolista atk-osaamista, itsenäistä työskentelyotetta ja hyvää organisointikykyä. Työkieli on pääasiallisesti suomi, muu kielitaito on iso etu.

Työtehtävä vaatii oman auton käyttöä Kuopion seudulla. Työpiste sijaitsee Kuopiossa tai vaihtoehtoisesti Varkaudessa. Työvalmentajat ovat osa Kompassin kymmenen työntekijän yhteisöä.

Työtehtävä on kokoaikainen ja voi edellyttää työskentelyä iltaisin. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2020 loppuun. Tehtävään sisältyy neljän kuukauden koeaika. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävän palkkaluokka on G25.

Lähetä tehtävään vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sunnuntaihin 19.1.2020 mennessä osoitteeseen eija.teerineva(at)puijola.net 

Toivomme, että uusi työvalmentaja vahvistaa Kompassin osaavaa tiimiämme mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Puijolan toiminnanjohtaja Eija Teerineva 14.1. kello 14-16 ja 15.1. klo 10-12.00 puhelimitse: 044 787 2880.

Useissa Puijolan yksiköissä on haettavissa
työkokeilu- ja harjoittelupaikkoja:

Tyttöjen Talo tarjoaa harjoittelupaikkoja sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan sekä yhteiskunnallisten alojen opiskelijoille. Etusijallamme ovat pitkät, amk-tasoiset ja vähintään 10 viikon pituisen harjoittelujaksot. Lisätietoja: Tyttöjen Talon johtaja Johanna Luomala puh. 045 8776 400.

Kompassi tarjoaa eri alojen opiskelijoille harjoittelu-, opinnäytetyö- ja projektityöpaikkoja. Kompassilla voi suorittaa harjoittelujakson esimerkiksi yhteisöpedagogi-, sosionomi- ja terveydenhuoltoalan opiskeluissa. Kysy harjoittelupaikkaa ajoissa. Yleensä teemme sopimuksen useita kuukausia ennen harjoittelujakson alkamista. Lisätietoja: Kompassin johtaja Katja Koponen puh. 044 7872 872.

Tukikeskus Mahku tarjoaa harjoittelupaikkoja sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan sekä yhteiskunnallisten alojen opiskelijoille. Lisätietoja: Mahkun koordinaattori Tanja Turunen puh. 050 4473 222.

Iltapäiväkerhot tarjoavat harjoittelupaikkoja työkokeilijoille sekä sosiaalialan opiskelijoille. Lisätietoja: iltapäiväkerhojen koordinaattori Kati Kainulainen puh. 050 4364 931.

Tarinan vastaanottokeskus Siilinjärvellä tarjoaa harjoittelupaikkoja muun muassa sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan opiskelijoille. Keskuksessa on mahdollista suorittaa myös siviilipalvelus. Lisätietoja: Tarinan johtaja Juha Huttunen puh. 050 5694 103.