Avoimet työpaikat

Etsimme sosiaalityöntekijää Tarinan vastaanottokeskukseen

Kuopion Setlementti Puijola on syksystä 2015 lähtien luotsannut turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusta Siilinjärven Tarinassa. Nyt etsimme ammattitaitoiseen, moniammatilliseen ja innostuneeseen joukkoomme sosiaalityöntekijää.

Tehtävään kuuluu turvapaikanhakijoiden palvelutarpeen arviointia, sosiaalipalveluiden ja psykososiaalisen tuen järjestämistä sekä turvapaikkaprosessiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Keskeinen osa työtä on työskentely perheiden ja lasten kanssa. Työhön sisältyy itsenäistä sosiaalityön vastaanoton pitämistä, tiimityöskentelyä ja moniammatillista yhteistyötä. Vastaanottotoiminnassamme on käytössä UMArek-asiakastietojärjestelmä.

Jos olet oma-aloitteinen, joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ammatillista soveltamiskykyä, voit olla etsimämme työntekijä. Edellytämme tehtävään sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä tai sosiaalityön opiskelijalta ammattiopintojen ja käytännön harjoittelun suorittamista. Kokemus maahanmuuttajatyöstä tai perhepalveluista luetaan eduksi.

Täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy, mielellään vielä toukokuun aikana. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 saakka. Mahdollisesti tehtävä jatkuu vuonna 2020. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtävässä on työehtosopimuksen mukainen koeaika.

Haku on voimassa toistaiseksi.

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Sosiaalityöntekijä Tarinaan” osoitteeseen: juha.huttunen(at)puijola.net

Lisätietoa työtehtävästä antavat:
Vastaava sosiaalityöntekijä Johanna Ihalainen 050-3439983
Vastaanottokeskuksen johtaja Juha Huttunen 050-5694103

Useissa Puijolan yksiköissä on haettavissa
työkokeilu- ja harjoittelupaikkoja:

Tyttöjen Talo tarjoaa harjoittelupaikkoja sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan sekä yhteiskunnallisten alojen opiskelijoille. Etusijallamme ovat pitkät, amk-tasoiset ja vähintään 10 viikon pituisen harjoittelujaksot. Lisätietoja: Tyttöjen Talon johtaja Johanna Luomala puh. 045 8776 400.

Kompassi tarjoaa eri alojen opiskelijoille harjoittelu-, opinnäytetyö- ja projektityöpaikkoja. Kompassilla voi suorittaa harjoittelujakson esimerkiksi yhteisöpedagogi-, sosionomi- ja terveydenhuoltoalan opiskeluissa. Kysy harjoittelupaikkaa ajoissa. Yleensä teemme sopimuksen useita kuukausia ennen harjoittelujakson alkamista. Lisätietoja: Kompassin koordinaattori Johanna Rastas puh. 044 7872 872.

Tukikeskus Mahku tarjoaa harjoittelupaikkoja sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan sekä yhteiskunnallisten alojen opiskelijoille. Lisätietoja: Mahkun koordinaattori Tanja Turunen puh. 050 4473 222.

Iltapäiväkerhot tarjoavat harjoittelupaikkoja työkokeilijoille sekä sosiaalialan opiskelijoille. Lisätietoja: iltapäiväkerhojen koordinaattori Kati Kainulainen puh. 050 4364 931.

Tarinan vastaanottokeskus Siilinjärvellä tarjoaa harjoittelupaikkoja muun muassa sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan opiskelijoille. Keskuksessa on mahdollista suorittaa myös siviilipalvelus. Lisätietoja: Tarinan johtaja Juha Huttunen puh. 050 5694 103.