Toiminta

Yksilötyö

Voit varata meille henkilökohtaisen ajan, jolloin voit luottamuksellisesti keskustella tai selvitellä asioita, jotka sinua mietityttävät. Asian koolla ei ole väliä. Yksilötyötä talollamme tekevät ammatillisesti koulutetut henkilöt.

Henkilökohtainen tapaaminen kestää tunnin tai kaksi, tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Kun haluat tulla juttelemaan, katso sähköpostiosoitteemme ja puhelinnumeromme sivumme yhteystiedoista.

Ryhmätoiminta

Meillä on useita säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä, joissa osallistujat saavat itse suunnitella toiminnan sisältöä. Osa ryhmistä on avoimia, jonne voi tulla nonstoppina ilman ilmoittautumista.

Suljettujen ryhmien toiminta alkaa aina niin, että tapaamme ensin ryhmän osanottajat henkilökohtaisesti. Suljettu ryhmiä on esimerkiksi nuorten äitien ryhmä, jossa pohdimme äitiyttä ja pienen vauvan hoitamiseen liittyviä arkisia asioita.

Yhteisötoiminta

Yhteisötoiminta on yhdessäoloa, tekemistä ja toimintaa kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 16-19. Tuolloin kuka tahansa voi tulla mukaan toimintaan ilman ilmoittautumista. Näinä iltoina tapahtuu paljon: olemme katsoneet elokuvia, tehneet retkiä, olemme kokkailleet ja pelanneet lautapelejä. Hienoja kampauksiakin on letitetty ja leikattu.

Yhteinen tekeminen liittyy aina johonkin teemaan. Voit osallistua, tai tulla vain juttelemaan ohjaajiemme ja muiden toimintaan osallistuvien kanssa sekä juomaan kupin teetä tai kahvia.

Lisätietoa yhteisötoiminnasta: Heta Keränen