Toiminta

Yksilötyö

Voit varata meille henkilökohtaisen ajan, jolloin voit luottamuksellisesti keskustella tai selvitellä asioita, jotka sinua mietityttävät. Asian koolla ei ole väliä. Yksilötyötä talollamme tekevät ammatillisesti koulutetut henkilöt.

Henkilökohtainen tapaaminen kestää tunnin tai kaksi, tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Kun haluat tulla juttelemaan, ota meihin yhteyttä.

Ryhmätoiminta

Meillä on useita säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä, joissa osallistujat saavat itse suunnitella toiminnan sisältöä. Osa ryhmistä on avoimia, jonne voi tulla nonstoppina ilman ilmoittautumista, osa ryhmistä on suljettuja. Suljettujen ryhmien toiminta alkaa aina niin, että tapaamme ensin ryhmän osanottajat henkilökohtaisesti. Ryhmätoiminnoista voit lukea lisää viikko-ohjelmastamme.

Yhteisötoiminta

Yhteisötoiminta on yhdessäoloa, tekemistä ja toimintaa. Tuolloin kuka tahansa voi tulla mukaan ilman ilmoittautumista.  Yhteinen tekeminen liittyy aina johonkin teemaan. Voit osallistua haluamallasi tavalla; ottaa kupposen kahvia, pelailla, jutella, makoilla tai vaikkapa ihan vaan olla.

Lisätietoa yhteisötoiminnasta saat ottamalla yhteyden Talon väkeen.