Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä on auki tanssiopettajan paikka. Väkivaltatyön asiantuntijan tehtävä on tulossa uudelleen hakuun lähiaikoina ja myös perheryhmä kotiin avautunee uusikin paikkoja!

JuJu Dancelle haetaan innostunutta tanssiopettajaa/ohjaajaa

Haluaisitko mukaan rentoon ja iloiseen tanssijoukkoomme? JuJu Dance, osa Kuopion Setlementti Puijola Ry:n toimintaa, hakee kuukausipalkkaista tanssiopettajaa/ohjaajaa 80% työajalla. Työsuhde on aluksi määräaikainen 15.8.2024 – 31.5.2025, mutta on mahdollisuus jatkoon toistaiseksi voimassa olevana 1.6.2025 alkaen.

Yhdistyksen esittely: Puijola, perustettu vuonna 1995, tarjoaa monipuolisia palveluja Kuopiossa ja Pohjois-Savon alueella. Toimintamme perustuu setlementtityön arvoihin, joilla edistämme yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta. JuJu Dancessa toteutamme samoja arvoja, korostamme tanssin harrastamisessa yhteisöllisyyttä ja jokaisen ainutlaatuista kohtaamista.

Työtehtävien kuvaus: Opetat/ohjaat tanssitunteja, kuten hiphop/street, commercial dance, show ja jazz. Tunnit sijoittuvat arki-iltoihin ja työ sisältää satunnaisia viikonlopputöitä kilpailuihin osallistumisen myötä. Pääset samalla meidän huippuopettajamme Julian työkaveriksi!

 

Vaaditut taidot ja kokemus:

Innostuneisuus ja kyky luoda yhteisöllistä ilmapiiriä

Kokemus tanssiopetuksen/ohjauksen alalta

Kohtaamisen taidot

Eduksi katsotaan monipuolinen osaaminen mainituista tanssilajeista

 

Mitä JuJu Dance tarjoaa:

Työyhteisö, jossa on motivoituneita, hellyttäviä, hassuja ja taitavia tanssijoita kaikenikäisistä

Osallistumisen monialaiseen Setlementti Puijolan työyhteisöön

Työsuhde-edut, kuten epassi

Noudatamme Tanssinopettajien työehtosopimusta

 

Hakuprosessi: Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen jujudanceposti@puijola.net viimeistään 2.5.2024. Työhaastattelut järjestetään 14.5.2024 klo 11-15.

Kutsu toimintaan: Älä missaa tilaisuutta liittyä energiseen ja inspiroivaan tiimiimme – lähetä hakemuksesi nyt!

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Luomala, puh. 045 8776400.

Liity meidän tiimiin – väkivaltatyön asiantuntija

Setlementti Puijola etsii nyt vahvistusta Aggredi Kuopion tiimiin. Meillä on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus ammattilaiselle, joka on valmis kohtaamaan haasteita ja tekemään merkityksellistä työtä väkivallan ehkäisemiseksi.

Tehtävästä lyhyesti

Aggredi Kuopio tarjoaa kodin ulkopuolisille väkivallantekijöille yksilöllistä, hoidollista keskusteluapua. Tavoitteenamme on asiakkaidemme väkivaltaisen käytöksen päättäminen tai vähentäminen. Työn tehdään pääosin parityöskentelynä yhdessä asiakkaan kanssa.

Odotamme sinulta

Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta alalta.
Kykyä työskennellä itsenäisesti ja järjestelmällisesti haastavissa tilanteissa.
Vahvaa sitoutumista asiakkaiden ohjaamiseen ja tukemiseen heidän identiteettinsä muutoksessa.
Erinomaista suomen kielen taitoa sekä valmiutta kohdata ihmisiä erilaisista taustoista.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä.
Tiiviin yhteistyön alueellisten ja valtakunnallisten verkostojen kanssa.
Kilpailukykyisen palkan yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaisesti.
Työsuhde-etupaketin, joka sisältää mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja e-passin.

Lisätietoja työstä

Työskentelyalueesi kattaa pääsääntöisesti Kaakkois-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan. Matkustaminen kuuluu työnkuvaan, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Pasi Raatikaiselle: pasi.raatikainen@puijola.net. Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Raatikainen, puh. 050-3644 888. Haku päättyy 28.3., ja haastattelut järjestetään 2.4.

Tutustu meihin!

Kuopion Setlementti Puijola on sitoutumaton monialainen järjestö, joka työllistää yli 100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Meille jokaisen arjen parantaminen on sydämen asia. Olemme sitoutuneet YK:n turvallisen tilan periaatteisiin ja olemme savuton työpaikka. Tutustu lisää: www.puijola.net

 

Ohjaajia perheryhmäkotiin

Setlementti Puijola hakee viittä ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kuopion kaupunkialueelle avattavaan perheryhmäkotiin.

Setlementti Puijola on tehnyt Pohjois-Savossa monikulttuurista työtä lähes 25 vuotta. Olemme nyt käynnistämässä Kuopion kaupunkialueelle perheryhmäkotia. Perheryhmäkoti on tarkoitettu ilman huoltajaa Suomeen saapuneille alaikäisille pakolaislapsille sekä tilapäistä suojelua saaville lapsille.

Lapset asuvat perheryhmäkodissa, kunnes he täyttävät 18- vuotta tai heidän huoltajansa saapuu Suomeen. Perheryhmäkoti tarjoaa ympärivuorokautista lapsen ikä- ja kehitystason mukaista huolenpitoa; asumisen tukea, kasvatusta, hoitoa ja huolenpitoa.

Haemme osaavia ja innostuneita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia perheryhmäkodin ohjaajan tehtäviin. Työ perheryhmäkodissa sisältää lasten ja nuorten kasvun ja kehityksen tukemista, rinnalla kulkemista ja moniammatillisissa verkostoissa työskentelyä.

Toivomme ohjaajilta itseohjautuvaa työotetta, halua oppia uutta, joustavuutta ja rohkeutta tarttua työtehtäviin sekä hyviä tiimityötaitoja.

Edellytämme ohjaajilta ammattikorkeakoulututkintoa tai siihen rinnastettavaa opistoasteen tutkintoa. Katsomme eduksi työkokemuksen monikulttuurisesta työstä tai lastensuojelutyöstä.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Työkieli on Suomi. Tarvitset työssäsi hygieniapassia ja autoa.

Työ on kolmessa vuorossa tapahtuvaa kokoaikatyötä ja alkaa mahdollisimman pian. Palkka on yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukainen G25.

Lähetä kirjallinen vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 17.3.2024 klo 00.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tanja.sahlman@puijola.net ja kirjaa viestin aiheeksi HAKEMUS/Perheryhmäkoti. Lisätietoja tehtävästä antaa perheryhmäkodin vastaava ohjaaja Tanja Sahlman p. 044-9017401.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa Puijolasta!

Kuopion Setlementti Puijola on monialainen järjestötoimija. Puijolassa työskentelee yli 100 sosiaali­ ja terveysalan ammattilaista. Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Teemme työtä, jotta arki olisi kaikille hieman parempi. Perheryhmäkodissa työskenteleville järjestetään työnohjausta ja lakisääteinen työterveyshuolto. Työsuhde-etuna on laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja e-passi. Puijolassa olemme sitoutuneet YK:n turvallisen tilan periaatteisiin ja olemme savuten työpaikka. Puijolan toimintaan voit tutustua www.puijola.net

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com