Palvelut

Tältä sivulta löydät kaikki Kuopion Setlementti Puijolan palvelut. Lisätietoja sekä yhteystiedot eri palveluihin löydät alla olevista linkeistä.

Iltapäiväkerhot

Kuopion Setlementti Puijola järjestää kerhotoimintaa viidellä alakoululla Kuopiossa ja kerhoja kouluilla on yhteensä kuusi. Kerhot sijaitsevat Snellmanin, Jynkän, Kalevalan, Rajalan sekä Kettulan kouluissa.

Lue lisää iltapäiväkerhoista

Asumisneuvonta

Asumisneuvonta tarjoaa jalkautuvaa asumisneuvontapalvelua, jonka tavoitteena on mm. turvata asumisen jatkuminen sekä ennaltaehkäistä ja vähentää asumisen kriisiytymistä.

Lue lisää asumisneuvonnasta

Koulutus ja työllisyys

Puijolan kansainvälinen kohtaamispaikka Kompassi tarjoaa työhönvalmennusta maahanmuuttajataustaisille sekä monenlaisia kursseja ja koulutuksia. Voit lukea niistä lisää alla olevasta linkistä.

Koulutus- ja työllisyyspalvelut

 

Maahanmuuttajien neuvontapalvelut

Kompassin maahanmuuttajien neuvonnasta saat henkilökohtaista neuvontaa sinulle tärkeissä asioissa. Palvelemme kaikkia ulkomailta Suomeen muuttaneita. Palvelu on maksutonta.

Lue lisää neuvonnasta

Perheryhmäkoti

Perheryhmäkoti tarjoaa turvallisen kasvuympäristö ja lapsen ikä- ja kehitystason mukaista huolenpitoa, asumisen tukea ja kasvatusta. Se on tarkoitettu ilman huoltajaa Suomeen saapuneille oleskeluluvan saaneille alaikäisille pakolaislapsille sekä lapsille, joille on myönnetty tilapäistä suojelua.

Lisää tietoa

 

Rikostaustaisten tuki

Tukikeskus Mahku tukee rikostaustaisia ja heidän läheisiään. Mahku on viihtyisä, matalan kynnyksen tukikeskus, jonne on helppo tulla. Toimintamme perustuu luottamukseen, kunnioitukseen ja yhdenvertaiseen kohtaamiseen.

Lue lisää Mahkusta

Nuorisotyö

Kuninkaankatu on 12-29-vuotiaille nuorille tarkoitettu paikka, jossa jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi. Meillä tapahtuu paljon. Nuoret osallistuvat itse toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on ammatillisesti ohjattua.

Lue lisää nuorisotyöstämme

Väkivaltatyö

Kuopion Setlementti Puijolassa tehdään monenlaista työtä niin väkivallan uhrien kuin tekijöiden auttamiseksi.  Alla olevasta linkistä löydät lisätieto palveluistamme.

Lue lisää väkivaltatyöstä

Seksuaaliterveystyö

Puijolassa tehdään seksuaaliterveyden edistämistyötä sen monessa eri muodossa.  Seksuaalineuvonnasta- ja ohjauksesta, seksuaaliväkivaltatyöstä, seksuaalikasvatuksesta sekä työstämme maahan muuttaneiden kanssa pääset lukemaan lisää alta.

Lue lisää palveluistamme

Tukea maahanmuuttajataustaisille naisille ja tytöille

Tyttöjen Talolla järjestetään viikoittaista ryhmätoimintaa maahanmuuttajataustaisille tytöille ja naisille. Voit sopia ajan työntekijän kanssa, jos haluat keskustella perhe-elämästä, naisten asioista, myös vaikeista kokemuksista. Tapaamisiin voidaan varata tulkki. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Sanni Mäkinensanni.makinen@puijola.net, p. 050 368 8906

Lue lisää Talostamme

Juju Dance

Juju Dancessa tanssi on paljon muutakin kuin liikettä. Se on taidetta ja vahvoja tunteita. Jujussa koet elämyksiä. Ja luot niitä, yhdessä meidän kanssamme. Innovatiivisessa yhteisössä alan ammattilaisten opastuksessa. Juju on tarkoitettu kaikille kuopiolaisille. Meillä jokainen on tärkeä. Meillä kuulut joukkoon. Koska Jujussa jokainen osaa. Ja koska elämä – se on tanssia.

Lue lisää Juju Dancesta

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com