Koulutus ja työllisyys

Puijolan kansainvälinen kohtaamispaikka Kompassi tarjoaa työhönvalmennusta sekä monenlaisia kursseja ja koulutuksia. Voit lukea niistä alta.

Työhönvalmennus

Tarjoamme työhönvalmennusta maahanmuuttajataustaisille työttömille työnhakijoille. Validi-työvalmennus on yksilöllistä valmennusta, jonka tavoite on löytää työ- tai opiskelupaikka.

Ota yhteyttä:  Helena Räisänen, työllisyyspäällikkö, työhönvalmentaja p. 044 901 8638.
helena.raisanen@puijola.net

Lue lisää Validista

Suomen kielen opetus

Kompassi tarjoa kahta eritasoista nonstop suomen kielen oppituntia, joilla opiskellaan suomen kielen rakenteita (aloittelijoiden ja edistyneempien ryhmä).

Oppituntien tasot ovat Kompassin itse määrittelemät. Ne eivät suoraan vastaa virallisia kielten taitotasoja.

Nonstop oppituntien lisäksi tarjoamme Kompassin vapaaehtoisten vetämiä suomen kielen kehittämisiä ja vahvistamisia ryhmiä.

Kompassin tarjoamat suomen kielen oppitunnit sekä ryhmät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Niihin ei tarvitse ilmoittautua. Kaikki opetus toteutuu Kompassin tiloissa.

Nonstop oppituntien opettajana toimii Suomen kielen opettaja Satu Nummi
p. 050 455 2745, satu.nummi@puijola.net

 

Lue lisää suomen kielen opetuksesta

Tervetuloa Suomeen – kurssi

Kurssi on Suomen kielen ja yhteiskuntaorientaation kurssi maahanmuuttajille.  Kurssien tavoitteena on tarjota suomen kielen opetusta arkielämän sujuvoittamiseksi sekä yhteiskuntatietämystä ja paikallistuntemusta.

Kurssien kesto voi vaihdella tilaajan tarpeen mukaan 4-8 viikkoon.  Toimiva ryhmäkoko kurssilla on 10–20 henkilöä.
Opetuskieli on suomi, mutta kursseihin voidaan sisällyttää osallistujien äidinkielellä osioita. Puijolalla on valmiudet toteuttaa kursseja pienryhminä myös luku- ja kirjoitustaidottomille.

Opettajana toimii Suomen kielen opettaja Satu Nummi.

Lisätiedot ja yhteydenotto:
Klikkaa linkki alhaalta

 

Lue lisää hakemisesta

 

 

Mikä Kompassi?

Kompassi on vuonna 1999 perustettu Kuopion Setlementti Puijolan ylläpitämä kansainvälinen kohtaamispaikka. Kompassi on kaikkia lähellä Kuopion ydinkeskustassa. Kompassissa tehdään vaikuttamistyötä, jonka tavoite on yhdenvertainen ja tasa-arvoinen yhteiskunta kaikille.

Lue lisää Kompassista!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com