Ohjaus- ja neuvontapalvelut

Meiltä saat henkilökohtaista neuvontaa sinulle tärkeissä ja arjen asioissa sekä eri elämäntilanteissa. Palvelu on maksutonta.

Kompassin maahanmuuttajien neuvonta

Voit asioida neuvonnassa, jos etsit tukea esimerkiksi asumiseen, talouteen, sosiaalietuuksiin, terveyteen, elämänmuutoksiin, oleskelulupa tai kansalaisuuteen liittyvissä asioissa.

Kompassin henkilökunta ohjaa löytämään oikean palvelun ja auttaa ajanvarausten tekemisessä. Neuvonnassa voidaan yhdessä tekemällä tukea asiakirjojen ja lomakkeiden täyttämistä tai kirjautumista sähköisiin palveluihin.

Neuvonnassa voit asioida suomeksi, englanniksi, amharaksi, hindiksi, ukrainaksi ja venäjäksi.

Kompassin neuvontaan voi ottaa yhteyttä myös viranomaiset, työyhteisöt, oppilaitokset, järjestöt tai media, jos etsitte keskustelukumppania maahanmuuttajatyö erityiskysymyksiin.

Neuvontaa on saatavilla Kompassin aukioloaikoina tai ajanvarauksella.

Yhteisöneuvottelija Tsega Kiflie p. 044 078 7286
tsega.kiflie@puijola.net

Lue lisää!

Tukea maahanmuuttajataustaisille naisille ja tytöille

Puijolan Tyttöjen Talolla järjestetään viikoittaista ryhmätoimintaa maahanmuuttajataustaisille tytöille ja naisille. Lisäksi voit sopia aikaa työntekijän kanssa, jos haluat keskustella perhe-elämästä, naisten asioista, myös vaikeista kokemuksista. Tapaamisiin voidaan varata tulkki. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Toiminta on tarkoitettu kaikille yli 12-vuotiaille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Sanni Mäkinen, sanni.makinen@puijola.net, p. 050 368 8906

Lue lisää 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com