Nuorisotyö

Tyttöjen Talo 12-29-vuotiaille nuorille tarkoitettu paikka, jossa jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi. Meillä tapahtuu paljon. Nuoret osallistuvat itse toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on ammatillisesti ohjattua. Teemme työtä sukupuolisensitiivisellä otteella. Tämä tarkoittaa, että huomioimme työssämme sukupuolen vaikutukset nuoren kasvuun.  Tyttöjen Talon toimintaa rahoittaa STEA.

Yksilötyö

Voit varata meille henkilökohtaisen ajan, jolloin voit luottamuksellisesti keskustella tai selvitellä asioita, jotka sinua mietityttävät. Asian koolla ei ole väliä. Yksilötyötä talollamme tekevät ammatillisesti koulutetut henkilöt.

Henkilökohtainen tapaaminen kestää tunnin tai kaksi, tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Kun haluat tulla juttelemaan, ota meihin yhteyttä. Olemme Kuopiossa osoitteessa Kuninkaankatu 26 B.

Lue lisää

 

Ryhmätoiminta

Meillä on useita säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä, joissa osallistujat saavat itse suunnitella toiminnan sisältöä. Osa ryhmistä on avoimia, jonne voi tulla nonstoppina ilman ilmoittautumista, osa ryhmistä on suljettuja. Suljettujen ryhmien toiminta alkaa aina niin, että tapaamme ensin ryhmän osanottajat henkilökohtaisesti.

Kysy lisää ryhmistä

Ohjaaja Marika Happoselta
p. 050 554 8010
marika.happonen@puijola.net

Lue lisää

Yhteisötoiminta

Yhteisötoiminta on yhdessäoloa, tekemistä ja toimintaa. Tuolloin kuka tahansa voi tulla mukaan ilman ilmoittautumista. Voit osallistua haluamallasi tavalla; ottaa kupposen kahvia, pelailla, jutella, makoilla tai vaikkapa ihan vaan olla.

Marika Happonen, marika.happonen@puijola.net, P. 050 554 8010

Lue lisää

Työ sosiaalisessa mediassa

Kohtaamme nuoria myös somessa. Tällä hetkellä käytössämme ovat Tiktok, Instagram ja Discord. Tiistaisin voit keskustella kanssamme Meniks sulla tunteisiin?- chatissa. Tuotamme myös sisältöä yllä oleville kanaville ja tavoitteena on turva- ja tunnetaitojen lisääminen. Turvataidot ovat mm. omien ja toisten rajojen tunnistamista. Turvataidot antavat nuorille valmiuksia suojella itseään väkivallan ja kiusaamisen tilanteissa sekä tunnistaa uhkaavia tilanteita.

Ohjaaja Oona Hulkkonen, oona.hulkkonen@puijola.net  P. 044 051 8412

Meniks sulla tunteisiin?- chat seksuaalisuudesta ti klo 18.00-20.00 puijola.net – etusivulla

TikTok: menikssullatunteisiin

Discord: menikssullatunteisiin

IG: kuopiontyttojentalo

Lue lisää

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com