Valmennuspalvelut

Puijolan valmennuspalvelut yhdistää maahanmuuttajataustaiset osaajat ja työnantajat Pohjois-Savon alueella huomioiden niin työnantajien tarpeet kuin työntekijöiden osaamisen.

Työnantajille

Hyödynnämme RATKO- ja Melba arviointimenetelmiä, joiden avulla saamme näkyviin työn vaativuuden, työntekijän osaamisen sekä pystymme muokkaamaan työnkuvaa työntekijän osaaminen huomioiden.

Teemme lisäksi kielellisen tukipaketin, jolloin työssä pystyy aloittamaan matalammallakin kielitaidolla. Perehdytämme tarvittaessa esihenkilöitä maahanmuuttajataustaisen henkilön palkkaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Maahanmuuttajataustaisille asiakkaille

Tuemme työllistymisen polulla, kun meillä on sinulle sopiva työnantaja. Jos olet maahanmuuttajataustainen työtön työnhakija ja haluaisit kuulla asiasta enemmän, niin voit laittaa sähköpostia valmennuspalvelut@puijola.net.s Lähettämällä sähköpostia annat suostumuksesi tietojesi tallentamiseen ja käyttämiseen hankkeen toiminnassa.

Toimintatavat

Tarjoamme konkreettista, matalan kynnyksen apua työvoiman löytämiseksi osaavien maahanmuuttajataustaisten henkilöiden joukosta. Kuuntelemme yrityksen toiveita herkällä korvalla ja lähdemme etsimään niihin ratkaisuja käytössämme olevien menetelmien avulla. Olemme käytettävissä koko prosessin ajan ja olemme luotettava ja osaava kumppani. Olemme auttaneet yrityksiä ja maahanmuuttajataustaisia asiakkaita löytämään toisensa jo vuodesta 2016 alkaen erittäin hyvin tuloksin.

 

Yhteystietomme

Helena Räisänen (oik.), projektipäällikkö
p. 044 901 8638
helena.raisanen@puijola.net

Leea Korpela, valmentaja
p. 044 792 4156
leea.korpela@puijola.net

Mikä Puijolan valmennuspalvelut?

Pohjois-Savon alueella on työvoimapulaa tietyillä toimialoilla ja tulevaisuudessa työvoimapula laajenee entisestään eläköitymisten myötä. Maahanmuuttajataustaisilla henkilöillä on osaamista ja halua työhön, mutta ei välttämättä kielitaitoa tehdä heti samanlaista työnkuvaa kuin suomea äidinkielenään puhuvalla henkilöllä. Työnantajilla on tuen tarvetta maahanmuuttajataustaisten henkilöiden työllistämiseen liittyvissä asioissa ja maahanmuuttajataustaisilla henkilöillä työelämään kiinnittymisessä.

Puijolan valmennuspalvelut auttaa työnantajia saamaan itselleen työvoimaa ja maahanmuuttajataustaisia työnhakijoita työllistymään. Puijolan valmennuspalvelut on ESR+- hanke, jonka toteutusajankohta: 1.7.2024-31.12.2026.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com