Rikostaustaisten tuki

Tukikeskus Mahku tukee rikostaustaisia ja heidän läheisiään. Tuemme vaikeassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Tarjoamme sekä yksilö- että ryhmäohjausta. Yksilötyömme sisältää henkilökohtaisia tapaamisia ja yhteydenpitoa. Ryhmätoiminnoissa on mahdollista jakaa kokemuksia muiden vertaisten kesken. Sijaitsemme Kuopiossa osoitteessa Puijonkatu 45.

Tukikeskus Mahku on perustettu vuonna 2009. Toimintaamme rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Arvot

Toimintamme on vapaaehtoista. Kunnioitamme jokaisen osallistujan yksilöllisyyttä ja ainutkertaisuutta. Kohtaamme asiakkaamme arvostaen heidän omaa näkemystään ja kokemustaan elämästä ja pyrimme luomaan luottamuksellisen ja turvallisen tilan rakentavalle ja ratkaisukeskeiselle vuorovaikutukselle ja toiminnalle. Kannustamme asiakkaitamme omien voimavarojen ja vahvuuksien löytämiseen, sekä tarjoamme mahdollisuuksia osallisuuden ja yhteisöllisyyden kokemiseen.

Teemme tiivistä yhteistyötä Rikosseuraamuslaitoksen kanssa, mikä tarjoaa mahdollisuuden tukea henkilöitä koevapauden aikana ja vapautumisen jälkeen. Olemme osa Kuopion Setlementti Puijolaa, jonka arvoista voit lukea alta.

Ota yhteyttä koordinaattori Tanja Turunen p. 050 447 3222 tai ohjaaja Tanja Hynynen p. 050 3624589.

Kuopion Setlementti Puijolan arvot

 

Tuki rikostaustaisille

Tuemme arjen hallintaa ja kiinnittymistä yhteiskuntaan. Kannustamme päihteettömään ja rikoksettomaan elämään. Tukikeskus Mahku tarjoaa ryhmätoimintaa, henkilökohtaisia keskusteluja ja apua asioiden hoitamiseen. Tarvittaessa ohjaamme asiakkaan muiden palvelujen piiriin. Palvelu on maksutonta.

Ota yhteyttä koordinaattori Tanja Turunen p. 050 447 3222 tai ohjaaja Tanja Hynynen p. 050 3624589.

 

Tuki läheisille

Tuemme vaikeassa elämäntilanteessa myös rikostaustaisten läheisiä. Annamme heille tietoa, joka helpottaa arjessa selviämistä. Palveluihimme kuuluu henkilökohtaisia keskusteluja, neuvontaa ja ohjausta ja rinnalla kulkemista.

Ota yhteyttä koordinaattori Tanja Turunen p. 050 447 3222 tai ohjaaja Tanja Hynynen p. 050 3624589.

 

Neuropsykiatrinen valmennus

Neuropsykiatrisella valmennuksella pyritään vahvistamaan arjen sujuvuutta tilanteissa, joissa neuropsykiatriset oireet ja toiminnanohjauksen vaikeudet aiheuttavat haittaa toimintakyvylle. Neuropsykiatrisia oireita voivat olla muun muassa adhd-oireet, kuten levottomuus, impulsiivisuus, tarkkaavaisuus- ja hahmottamisvaikeudet.

Lisätietoa valmennuksesta antaa koordinaattori Tanja Turunen p. 050 447 3222.

Ryhmätoiminta

Toteutamme ryhmätoimintaa 2 kertaa viikossa. Ryhmätoiminnan avulla tarjoamme monipuolista, ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa tekemistä liikunnan, luonnon, kulttuurin ja kohtaavan keskustelun parissa. Ryhmätoiminta edistää yhteisöllisyyttä ja osallisuutta, sekä tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaista arkea tukevaa tekemistä.  Toimintamme on päihteetöntä ja osallistujille maksutonta.

Tulevat ryhmätoiminnot

Ryhmätoimintamme ovat tarkoitettu rikostaustaisille ja heidän läheisilleen. Ilmoittaudu ryhmätoimintoihin ohjaajille edellisenä päivänä. Ryhmätoimintamme on maksutonta ja päihteetöntä.

Tulevista ryhmätoiminnoista voit lukea alla olevasta linkistä.

Ryhmätoimintojen kalenteri

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com