Asumisneuvonta palvelee jatkossa Petosella ja keskustassa

Setlementti Puijolan Kuopion Asumisneuvonta muuttaa torstaina 14.päivä Petoselle osoitteeseen Pyörönkaari 26, ja on suljettuna muutaman päivän.

  • Avaamme Petosella 18.12, mutta palvelemme jatkossa edelleen keskustassa Kompassin tiloissa yhden päivän viikossa osoitteessa Kauppakatu 40-42, sanoo asumisneuvoja Elisa Hämäläinen

Petoselle siirtyminen mahdollistaa uusien asiakkaiden palvelemisen myös sillä suunnalla. Kompassin lisäksi asumisneuvonta palvelee keskustassa tarvittaessa myös muissa Puijolan tiloissa ja tekee edelleen kotikäyntejä.

  • Toimimme jatkossakin ajanvarauksella. Meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, sanoo asumisneuvoja Sanni Liimatainen.

Asumisneuvonta tarjoaa jalkautuvaa asumisneuvontapalvelua, jonka tavoitteena on mm. turvata asumisen jatkuminen sekä ennaltaehkäistä ja vähentää asumisen kriisiytymistä, vuokravelkojen syntymistä, häätöjä, vuokrasuhteiden purkautumisia ja asunnottomuutta ja tukea kotitalouksia talouden- ja elämänhallinnassa ja sen vakauttamisessa pysyvämmin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com