Juju Dancen harrastajamäärät 50 prosentin kasvussa – “Mahdollistamme Kuopion tanssinkentillä jotain sellaista tarjontaa, mitä ei ole vielä ollut”

Puijolan Juju Dancen harrastajamäärät ovat kovassa kasvussa. Vuodessa harrastajia on tullut 50 prosenttia lisää, ja nyt heitä on yhteensä jo yli 150.

  •  JuJussa tärkeintä on tanssin ja omaan tanssijuuteen kasvamisen lisäksi yhteisöllisyys. Luotamme positiiviseen, kannustavaan ja dialogiseen ohjaukseen sekä pedagogiikkaan. Haluamme kertoa, että jokaisella on oikeus taiteen kokemiseen ja tekemiseen, sanoo Juju Dancen johtaja Johanna Luomala.
  • Voimme tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille jotain sellaista, minkä he kokevat tärkeäksi. Erityisesti olen onnellinen siitä, että saan olla mukana kokemassa merkittäviä hetkiä tanssijoiden kanssa, hän jatkaa.

Luomala uskoo, että kävijämäärien kasvu johtuu osittain siitä, että koronavuosien jälkeen ihmiset haluavat taas harrastaa, liikkua ja tanssia.

  • Osittain varmasti myös siitä, että mahdollistamme Kuopion tanssinkentillä jotain sellaista tarjontaa, mitä ei ole vielä ollut. Meillä tanssijat kokevat kuuluvansa yhteisöön ja jokainen kokee olevansa tervetullut toimintaamme.

Juju Dancen toiminta on paljon muutakin kuin tanssisalissa tanssimista. Ryhmät ovat myös pärjänneet, menestyneet ja olleet erilaisissa tapahtumissa esillä.

  • Se kertoa siitä, että meillä on osaavia, ammattitaitoisia ja asiaansa sitoutuneita ja omistautuneita ohjaajia ja opettajia. Tärkeitä toimijoita yhteisössämme ovat myös tanssijoiden vanhemmat, perheet ja muut tukijoukot.

Luoma kertoo, että Juju Dance on lähdössä kahden ryhmän kanssa pääsiäisenä International DanceAwards Barcelona -tapahtumaan. Tanssijat ovat keränneet itse matkarahaa matkustamista ja osallistumisesta aiheutuvia kuluja varten järjestämällä erilaisia tapahtumia, ja myymällä itse tekemäänsä vuosikalenteria.

Kirjoittanut Kari Angeria Tutustu henkilön kirjoituksiin
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com