Validi-työhönvalmennus

Puijolan Validi-työhönvalmennus yhdistää kansainväliset osaajat ja työnantajat Pohjois-Savon alueella. Tarjoamme työhönvalmennusta maahanmuuttajataustaisille työttömille työnhakijoille.

Maahanmuuttajille

Annamme sinulle henkilökohtaista valmennusta työpaikan etsimiseen tai opintopolun löytymiseen ja kerromme työllistymis- ja koulutusmahdollisuuksista. Työllistymisesi edistämiseksi hyödynnämme verkostojamme ja yhteyksiämme yrityksiin ja muihin toimijoihin.

Työhönvalmennuksessa vahvistamme viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi. Lisäksi helpotamme osaamisesi tunnistamista ja tarjoamme tarvittaessa kielitietoisen mentorin tuen osaksi valmennustasi.

Työnantajille

Laajan verkostomme ja asiakkaittemme monipuolisen osaamisen myötä pystymme auttamaan teitä etsimään sellaisen työntekijän, jota olette hakemassa.

Olemme halutessanne apunanne koko työllistymisprosessin ajan ja neuvomme teitä tarvittaessa kysymyksissä, joita saattaa nousta maahanmuuttajan palkkaamiseen liittyen.

Mikä Validi?

Validi on yksilöllistä valmennusta, jonka tavoite on löytää työ- tai opiskelupaikka. Tuemme tarvittaessa asiakkaan työnhakuun liittyvien digitaitojen sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitojen kehittymistä sekä verkostoitumista.

Validi auttaa yrityksiä ja työnantajia löytämään kansainvälisiä osaajia.

Validi on osa Puijolan Kompassin toimintaa. Kompassi on edistänyt yhdenvertaisuutta ja kotoutumista Kuopiossa vuodesta 1999. Kun kansainvälisiä osaajia halutaan kiinnittää suomalaiseen arkeen ja työelämään, me Puijolassa olemme asiantuntijoita.

Vahvuutemme on, että tunnemme asiakkaamme, heidän osaamisensa sekä paikallisten työnantajien tarpeet.

Lue lisää kompassista

Työhönvalmentajamme

Helena Räisänen
Työllisyyspäällikkö, työhönvalmentaja
helena.raisanen@puijola.net
Ph. 044 901 8638

Leea Korpela, työhönvalmentaja
leea.korpela@puijola.net
p. 044 792 4156

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com